6.11.2020. 15:31
0
Mersudin Ahmetović uspješno operisan u Sarajevu, slijedi višemjesečni oporavak
Napadač Fudbalskog kluba Sarajevo Mersudin Ahmetović uspješno je operisan u Sarajevu nakon što je doživio povredu križnih ligamenata koljena i sada ga čeka višemjesečni oporavak, potvrđeno je iz kluba s Koševa.

Ahmetović se povrijedio u trijumfu Sarajeva na gostovanju kod Krupe na Vrbasu (4:2) u susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Ahmetovića je operisao doktor Senad Maksić, a operacija je bila uspješna i prošla je bez ikakvih problema. Oporavak od ove vrste povrede traje od šest do osam mjeseci i sezona je za napadača Bordo tima vjerovatno završena.

Ovaj sjajni napadač svojim igrama, ali i odnosom prema dresu Bordo tima postao je jedan od ljubimaca navijača ekipe iz Titove 38b.

Ahmetović je sa Sarajevom osvojio dvije titule prvaka i Kup Bosne i Hercegovine, proglašen je najboljim igračem lige, ponio je titulu najboljeg strijelca, a od navijača Sarajeva prošle sezone dobio je nagradu "Ismir Pintol", koju pristalice Bordo tima dodjeljuju najborbenijem igraču ekipe.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.