9.11.2020. 19:49
0
Kakva utakmica u Banjaluci: Željo se triput vraćao, Borac na kraju slavio na krilima Gorana Zakarića
U posljednjoj utakmici 14. kola Premijer lige BiH, danas su se na Gradskom stadionu u Banjaluci sastali Borac i Željezničar.

Piše: Haris Ahbabović

Domaći fudbaleri su slavili na kraju sa 4:3 u odličnoj utakmici koja je danas odigrana u Banjaluci.

Lukić je doveo Borac u vodstvo na samom otvaranju utakmice, ali je brzo stigao odgovor Želje preko Siniše Stevanovića.

Borac je ponovo poveo u 17. minuti preko Stojana Vranješa, ali se gosti vraćaju šest minuta kasnije kada Ermin Zec pogađa gol domaćih.

Ipak, Borac vodi po treći put. Strijelac novog gola bio je Goran Zakarić, nekadašnji fudbaler Željezničara. On je pogodio u 39. minuti.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme novo izjednačenje, treće danas. Zec je ponovo pogodio mrežu domaćih.

Konačnih 4:3 postavio je Zakarić par minuta prije kraja utakmice.

Željezničar je nakon ovog kola ostao drugi sa 29 poena, pet manje od vodećeg Sarajeva. Borac je treći sa 27 osvojenih bodova.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.