14.11.2020. 20:46
0
Reprezentativci BiH trenirali u Amsterdamu
Fudbalski "A" reprezentativci Bosne i Hercegovine večeras su na "Johan Cruijff" Areni u Amsterdamu odradili službeni trening pred sutrašnji meč grupe "1" UEFA Lige nacija "A" sa Holandijom.

"Svi igrači su trenirali i svi su su spremni i u konkurenciji za utakmicu", saopštili su večeras iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

U trećem kolu grupe "1" 11. oktobra u Zenici BiH i Holandija su remizirale - 0:0. Bio je to i jedini međusobni susret u historiji ovih selekcija.

Meč Holandija – BiH, u petom kolu grupe "1" UEFA Lige nacija, u Amsterdamu počinje sutra, 15. novembra, u 18 sati. Sudija će biti Francois Letexier iz Francuske. Pomoćne sudije su Cyril Mugnier i Mehdi Rahmouni, a četvrti je Amaury Delerue, svi Francuzi.

Poslije četiri odigrana kola u grupi "1" prva je Poljska sa sedam, Italija ima šest, Holandija pet, te Bosna i Hercegovina dva boda.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.