19.11.2020. 10:29
0
Zakazana sjednica Izvršnog odbora NSBiH: Na dnevnom redu samo jedna tačka - izvještaj selektora
U utorak, 24. novembra, bit će održana sjednica Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će biti otvorena selektorska križaljka, piše Avaz.

- Pozivi za sjednicu su već otišli članovima Izvršnog odbora, javlja naš izvor iz kuće bh. fudbala.

- Na dnevnom redu je samo jedna tačka: Izvještaj Dušana Bajevića, kao što je i uobičajno. U sklopu toga bit će dogovoreni naredni koraci. Vidjet ćemo šta će biti odlučeno u utorak, odnosno u kojem pravcu će se ići dalje. U svakom slučaju, iduće sedmice ćemo imati više informacija.

Naš državni tim sinoć je porazom od favorizovane Italije zaključio najgoru godinu u historiji u kojoj je ostvario dva remija i šest poraza – bez pobjede. Samo još 2002. godini, kada je selektor bio Blaž Slišković, reprezentacija BiH nije ostvarila nijedan trijumf (dva remija i četiri poraza)...
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.