16.12.2020. 13:58
0
Nogometaš Sheffielda slavio gol protivnika?
Sheffield Wednesday sinoć je savladan na gostujućem terenu od Nottingham Forresta, a gostujućeg nogometaša Moses Odubajoa navijači su optužili da je slavio gol protivnika, što se i da vidjeti na snimcima.
Sheffield Wednesday sinoć je savladan na gostujućem terenu od Nottingham Forresta, a gostujućeg nogometaša  Moses Odubajoa  navijači su optužili da je slavio gol protivnika, što se i da vidjeti na snimcima.

Komentari navijača Sheffielda preplavili su društvene mreže u trenutku kada je Odubajo viđen kako je nasmijan krenuo prema Grabbanu da mu "čestita" nakon pogotka u 87. minuti.

Odubajo se pokušao opravdati, rekavši da se nasmijao misleći da gol neće biti priznat.

"Poraz je frustrirajući za mene i za ekipu. Nikada ne bih čestitao drugom igraču na golu protiv mog tima. Rekao sam Grabbanu da nema šanse da je to gol zbog faula i nasmijao sam se misleći da gol neće biti priznat. Na dnu smo tabele. Niko u klubu ne želi ispadanje i nema šanse da bih proslavio gol koji nas drži na dnu. Videozapisi mogu biti pogrešno protumačeni i nadam se da sam to raščistio s navijačima koji su sumnjali u moju odanost timu", napisao je engleski nogometaš na Twitteru.

(Mirza Malović)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.