24.12.2020. 11:49
0
Bomba iz Pariza: PSG smijenio Tuhela
Pukla je bomba u evropskom fudbalu. Tomas Tuchel nije više šef stručnog štaba PSG-a. Ovu informaciju je u javnost plasirao njemački "Bild".

Tuchel je navodno smijenjen poslije posljednjeg meča u kalendarskoj godini i pobjede nad Strazburom (4:0). Uprava kluba zamjera mu što je ove sezone napravio veliki broj kikseva u Ligi 1, odnosno što PSG-e nije dominantan kao ranije, o čemu svjedoči podatak da su od pet prvoplasiranih timova na tabeli Lige 1 dobili samo Ren. 

Izgubili su od Marseillaa, Monaca i Liona, igrali neriješeno sa Lilom, pa se poslije 17 kola nalaze tek na trećoj poziciji. Doduše, samo bod iza vodećeg tandema (Lion, Lil), ali je upravi jasno da nešto ne funkcioniše.


(Admir Oručević)

TrenerPSG
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.