24.12.2020. 17:34
0
Zlatan Ibrahimović otvoreno: U jednom trenutku sam pričao sa zidovima i davao im imena
Zlatan Ibrahimović kaže da mu je veoma drago što se vratio u redove Milana.

Piše: Haris Ahbabović

- Ovdje se osjećam kao kod kuće. Svi me vole, prijatno mi je, sve funkcioniše. Tretiraju me kao komandanta, rekao je popularni Ibra. 

Zbog problema sa povredom propustio je nekoliko mečeva, ali ga je Rafael Leao dobro zamijenio. 

- Moramo da počnemo 2021. godinu dobro, da idemo utakmicu po utakmicu, kao da su to posljednji mečevi koje igramo u životu. Uvijek moramo da budemo sve gladniji, ističe Zlatan.

U intervjua za italijanske medije ispričao je kakva je bila njegova borba sa kronavirusom.

- Imao sam glavobolju koja nije bila mnogo jaka. Bio sam nervozan, nisam mogao da treniram dobro. U jednom trenutku sam pričao sa zidovima i davao im imena. To je za mene postala mentalna borba, konstatuje Ibrahimović, koji je istakao da mu teško pada to što je rastavljen od porodice.

- Ne mogu više to da izdržim. Žena i djeca mi žive u Švedskoj, tamo oni idu u školu. Ne mogu da odem i posjetim ih, a to mi je najbitnije. U budućnosti će kod odluka porodica uvijek biti na prvom mjestu, zaključio je Ibra.

Milan je trenutno vodeći tim u talijanskoj Seriji A.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.