23.1.2021. 11:45
0
Kako prenosi ugledni Sky Sports: Roma šalje Džeku na posudbu u PSG-e!
Kako danas pišu italijanski mediji, u timu Rome bi mogle da se dogode neke bitne promjene. Navodno, rimski klub bi na šest mjeseci mogao napustiti naš as Edin Džeko.

"Trejd" sa Parižanima

Kapiten Rimljana već neko vrijeme često nije starter zbog navodne povrede, a "Corriere dello Sport" , "Sky Sports"... pišu da se radi o svađi sa trenerom Paulom Fonsecom. Džeko zato nije igrao protiv Specije u Kupu kada je Roma izgubila nakon produžetaka...

„Vučica“ navodno želi poslati Džeku u PSG na pozjamicu, a radilo bi se o svojevrsnom „trejdu“ jer bi u Romu na pozajmicu došao Mauro Icardi. Argentinac u Parizu ne igra standardno, a često je i povrijeđen. Uglavnom ulazi sa klupe. Tako bi Parižanima trebao neko standardniji, a Rimljanima neko ko bi bio osvježenje u napadu.

Roma, međutim, pored ove pozajmice ima još aktivnosti na tržištu. Povratak  Stephan El Shaarawy iz Kine je izvjestan i on je danas na medicinskim pregledima. 

Igračka križaljka

Shaarawy će potpisati ugovor na dvije i po godine i imat će plaću 3,5 miliona eura po sezoni. S Romom se povezuje i bekaBryan Reynolds iz Dalasa za koga je bio zainteresovan i Juventus. On će najprije stići na pozajmicu, a Roma će imati obavezu da ga kupi za sedam miliona eura, prenosi SK.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.