25.2.2021. 19:10
0
Kaznio sam sebe zbog kašnjenja od dvije sekunde
To se desilo prije utakmice sa Newcastleom. Morao sam da kaznim samog sebe. Kasnio sam na sastanak svega dvije sekunde.
Srbijanski fudbaler Nemanja Matić zadužen je za poštovanje reda u Manchester Unitedu, pa tako ako neko od njegovih saigrača prekrši pravila - mora da ga prijavi i novčanih kazni.
 
Tako je kapiten tima Harry Maguire morao da uplatiti novac u klupsku kasu pošto je koristio telefon u teretani, a Matić toliko poštuje pravila da je i samog sebe kaznio i to zbog kašnjenja od svega dvije sekunde.

- To se desilo prije utakmice sa Newcastleom. Morao sam da kaznim samog sebe. Kasnio sam na sastanak svega dvije sekunde, ali pravila su ista za sve. Morao sam da se kaznim pošto su me uhvatili. Ispred sobe u kojoj se sastanak održavao pričao sam sa Paulom Pogbom, pa ću od njega tražiti da plati polovinu kazne. Ne znam hoće li prihvatiti - rekao je u šali Matić.

Nije poznato kolika suma je u pitanju.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.