8.3.2021. 15:10
0
Poznato kad selektor Petev objavljuje spisak za Finsku
Bh tim se 24. marta. u Helsinkiju sastaje sa reprezentacijom Finske, tri dana kasnije na programu je prijateljski susret u Zenici sa Kostarikom a zatim 31. marta.
Selektor „A“ reprezentacije BiH Ivaylo Petev danas će uputiti pozive igračima koji konkurišu za martovske utakmice nacionalnog tima u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022, javlja FS BiH.

Bh tim se 24. marta. u Helsinkiju sastaje sa reprezentacijom Finske, tri dana kasnije na programu je prijateljski susret u Zenici sa Kostarikom a zatim 31. marta. u Sarajevu gostuje selekcija Francuske. Spisak reprezentativaca za ove mečeve zvanično će biti objavljen na stranici Saveza u četvrtak, 11. marta.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije neće se održati press-konferencija ali će predstavnici medija nakon objave spiska, imati priliku da pošalju pitanja i to isključivo preko zvaničnih domena svojih redakcija.

Od trenutka objave spiska, pitanja slati na email adresu: info_nsbih@nsbih.ba do petka do 9 sati.

Selektor Ivaylo Petev će uživo odgovarati na pitanja posredstvom YouTube kanala NS/FS BiH u petak, 12. marta u periodu od 11 do 11:30 sati.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.