2.4.2021. 18:55
0
Mladost i Zrinjski podijelili bodove u Doboju kod Kaknja
Sutra u 15 sati igraju Sloboda i Željezničar, odnosno Krupa i Tuzla City. Sarajevo će u 17 sati ugostiti Široki Brijeg, dok se u ponedjeljak u 18 sati igra duel Olimpika i Veleža.
Na stadionu MGM Farm Arena u Doboju kod Kaknja Mladost i Zrinjski otvorili su 24. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a susret je završen rezultatom 1:1, prenio je N1.

Mladost je do vodstva došla u 38. minuti susreta. Alić je centrirao, a Hadžić je šutirao glavom i matirao nemoćnog Varvodića. Već u narednom napadu Zrinjski je izjednačio. Zlomislić je prvo udarcem s 25 metara pogodio prečku, a onda je odbijenu loptu s 20-ak metara poslao u mrežu domaćih.

Zrinjski je do kraja susreta imao terensku inicijativu, ali nije uspio pronaći put do mreže domaćih. Ostalo je do kraja susreta 1:1.

Večeras u 18:00 sati snage će u Bijeljini odmjeriti domaći Radnik i banjalučki Borac.

Sutra u 15:00 sati igraju Sloboda i Željezničar, odnosno Krupa i Tuzla City. Sarajevo će u 17:00 sati ugostiti Široki Brijeg, dok se u ponedjeljak u 18:00 sati igra duel Olimpika i Veleža.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.