20.4.2021. 22:41
0
Florentino Perez na pragu da podnese ostavku na mjesto predsjednika Real Madrida!
Man. City je večeras i zvanično potvrdio da istupa iz tzv. Superlige!

Piše: H. Ahbabović

Nakon velikog pritiska navijača, "Građani" su donijeli odluku o napuštanju novoformiranog takmičenja.

- Fudbalski klub Man. City može potvrditi da je i formalno započeo proceduru povlačenja iz grupe koja razvija planove za evropsku Superligu - navodi se u saopštenju kluba sa "Etihada".

Većina klubova večeras je, izgleda, odlučila da kaže NE ovom projektu.

Kako prenosi britanski BBC, Florentino Perez, predsjednik Reala i idejni tvorac Superlige, će podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Reala, jer je pritisak sve jači.

Malo prije toga je izjavio:

"Jesam li zabrinut što klubovi izlaze iz lige? Ne. Situacija jest ozbiljna, ali svi smo se složli da ćemo projekt izgurati do kraja i naći rješenje. Nema pritiska", rekao je Perez za L'Equipe.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.