26.4.2021. 22:47
0
Debakl Milana u Rimu
Konačan ishod meča tri minute prije kraja postavio je asistent kod prvog gola Immobile. Naš Rade Krunić nije dobio minutažu u ovom meču.
Milan je ne tako davno bio naozbiljniji kandidat za titulu, a sada mu izmiče i četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.
Rosoneri su večeras doživjeli poraz 3:0 na gostovanju Laciju u 33. kolu Serije A, prenio je Avaz.

Junak u pobjedi Lazija bio je Correa koji je postigao dva gola. Već u drugoj minuti Correa je na asistenciju  Immobilea doveo domaće u vodstvo, a šest minuta igre u nastavku bilo mu je dovoljno da duplira prednost svog tima. Asistent kod drugog gola bio je Alberto.

Konačan ishod meča tri minute prije kraja postavio je asistent kod prvog gola Immobile. Naš Rade Krunić nije dobio minutažu u ovom meču.

Milan je nakon drugog uzastopnog poraza pao na peto mjesto sa 66 bodova koliko imaju Juventus i Napoli na pozicijama iznad.

Lazio je šesti s pet bodova manje, ali i utakmicom manje od večerašnjeg protivnika.
 
 
 
 
(Mirza Kadić)
laziomilan
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.