1.5.2021. 9:12
5
"Gasi više ligu j*** im Vico pleme, trebaju se sve navijačke grupe skupiti, napasti Savez i otjerati idiote"
Bivši igrač FK Sarajevo Džemal Berberović je pomno pratio utakmicu u Mostaru između Veleža i Borca, a nakon utakmice je bio ogorčen na način na koji je Borac došao do boda u utakmici protiv Rođenih.

On je na svom Facebook profilu vidno iznerviran i frustriran pozvao na istjerivanje ljudi iz Saveza.

"Gasi ligu više j**o im Vico pleme, pa treba ju se sve navijačke skupine dogovoriti napasti Savez više istjerati idiote zabraniti im da gledaju fudbal a ne da upravljaju sa istim", napisao je Berberović.


Gasi ligu vise jebo im Vico pleme pa treba ju se sve navijačke skupine dogovoriti napasti Savez vise istjerati idiote zabraniti im da gledaju fudbal a ne da upravljaju sa istim

Posted by Dzemal Berberovic on Petak, 30. April 2021.

(Ajdin Balićevac)

 

5
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.