6.5.2021. 8:19
0
Zidane: Nismo stvorili nijednu čistu šansu
"Možemo reći da su zaslužili pobjedu. Mi smo se borili i pokušavali, ali oni su jednostavno bili bolji i zasluženo prošli u finale"
Trener Reala Zinedine Zidane bio je razočaran nakon poraza od Chelseaja na Stamfrod Bridgeu u revanš susretu polufinala Lige prvaka (2:0), prenio je SC SPort.

Naglasio je da u finale ide ekipa koja je pokazala više:

“Možemo reći da su zaslužili pobjedu. Mi smo se borili i pokušavali, ali oni su jednostavno bili bolji i zasluženo prošli u finale. Zaista im trebamo čestitati. Mi smo morali odigrati bolje u napadu. Nismo stvorili nijednu čistu šansu, a oni su ih imali napretek, to je fudbal”, istakao je Zizou te dodao:

“Naravno da nismo sretni, ne možemo biti kada ispadnemo na jednu stepenicu prije finala. To je teško prihvatiti, ali uskoro smo opet na terenu za trening, spremni da nastavimo dalje. Malo ćemo odmoriti, a onda se posvetiti La Ligi”.


(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.