6.5.2021. 13:50
0
Bivši nogometaš Hajduka u centru skandala: Laže da sam ih prevario
Bivši nogometaš Hajduka Ante Vukušić jedna je od glavnih tema u Rumuniji.

Nesretna stvar

- Vukušić je napravio nesretnu stvar. Kupili smo mu avionsku kartu da dođe u "Sfantu Gheorge". Sletio je u Bukurešt i zaboravio doći kod nas pa je za FCSB odigrao deset minuta u cijelom prvenstvu, rekao je predsjednik Sepsija Laszlo Dioszegi u razgovoru za Pro Sport i dodao:

- Sve je imao spremno, samo što nisam ugovor potpisao e-mailom, a to bi bilo uzaludno. U FCSB-ju je dobio polugodišnji ugovor, a kod nas mu je nuđeno da potpiše na dvije i po godine. Novac nije bio puno manji nego u Bukureštu. Mislim da je kod nas imao devet hiljada, a kod njih deset hiljada - rekao je Dioszegi.

Čitavu situaciju za "Dalmatinski portal" komentirao je i sam Ante Vukušić.

Trenutno ne igra

- Nejasna mi je činjenica kako predsjednik Sepsija zna koliku imam plaću, te da sam otišao u FCSB za 1.000 eura više. Svaki normalan igrač bi otišao u FCSB. Laže da sam ih prevario, spominje i agenta, a ja sam otišao u FCSB direktno preko direktora - kaže Vukušić koji zbog određenih okolnosti ne igra za rumunskog velikana

- Trenutno ne igram, ali sam uz ekipu. Želim da osvojimo naslov. Maksimalno sam fokusiran, još imam ugovor mjesec dana - zaključio je Vukušić, prenosi Pro sport.

(Admir Oručević)

Hajduk
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.