11.5.2021. 8:42
0
Senzacionalne vijesti iz Španije: Barcelona i Juventus razgovaraju o mogućem povratku Pjanića u Torino
Barcelona i Juventus su prije nekoliko sedmica razgovarali o mogućoj razmjeni u kojoj bi se Pjanić vratio u Juventus, dok bi u suprotnom pravcu krenuo Rodrigo Bentacur. Ovi pregovori su trenutno stopirani, ali će italijanski i španski velikan uskoro nastaviti s pregovorima prema kojima bi se naš veznjak vratio u Torino nakon samo jedne sezone.

Podsjetimo, Pjanić je prethodnog ljeta stigao na Nou Camp u zamjeni prema kojoj je u suprotnom pravcu otišao Arthur, no nije se najbolje snašao u Kataloniji. Odigrao je svega tridesetak utakmica u dresu Barcelone, no utakmice je većinom počinjao sa klupe za rezervne igrače da bi na kraju sezone u potpunosti izgubio povjerenje Ronalda Koemana. Spominjalo se da su mnogi klubovi zainteresovani za njega, no sada je najkonkretnija opcija povratak u Torino gdje je osvojio četiri uzastopne titule prvaka Italije. 

Juventus je nakon devet sezona ostao bez titule prvaka Italije, a pod znakom pitanja je i učešće u Ligi prvaka, pa čelnici Stare dame žele učiniti sve da im se takav scenario ne ponovi. Da li će Pjanić pomoći Juventusu da izađe iz trenutne krize, biće nam mnogo jasnije na ljeto, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.