22.5.2021. 21:05
0
Video za vječnost nakon titule Atletico Madrida: Luis Suarez sjedio na travi, pričao sa porodicom i grcao u suzama
Urugvajski napadač Luis Suarez osvojio je titulu sa Atletico Madridom pobjedom u posljednjem kolu španske La Lige nad Valladolidom u gostima.

Piše: H. Ahbabović

Podsjećanja radi, Urugvajac je prošlog ljeta, kada je na Nou Camp stigao Ronald Koeman, bukvalno otjeran iz Barcelone. Potpisao je za Jorgandžije, te im donio titulu prvaka Španije.

Gol za pobjedu i titulu postigao je upravo Suarez u 67. minuti meča.

- Barcelona nije vjerovala u mene. Nije me cijenila. Hvala Atleticu koji je vjerovao u mene i koji je imao povjerenja. Zahvalan sam im i to ću zauvijek cijeniti - rekao je Suarez nakon utakmice danas.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.