30.5.2021. 16:04
0
Baždarević bio u pregovorima oko preuzimanja Željezničara
Mehmed Baždarević još uvijek neće biti trener Željezničara, legenda plavih i bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine obavio je zvanične razgovore s čelnicima kluba, ali prepreka njegovom angažmanu je to što već ima dogovor s drugim klubom.

Potpredsjednik Želje, Jasmin Badžak, i članovi Upravnog odbora Nazif Hasanbegović i Selen Balić imali su konkretnu ponudu za Baždarevića.

"Moram istaći da su ljudi iz Želje bili vrlo konkretni, imaju viziju kako da se klub podigne i zaista mi je žao što sam morao reći ne. Razlog je samo jedan, a to je što već skoro dva mjeseca pregovaram s jednim klubom i baš u posljednjih nekoliko dana gotovo smo postigli dogovor. Moja želja nije sporna, volio bih nekada biti trener Željezničara i nadam se da će doći i to vrijeme", rekao je Baždarević za Sport1 koji nije želio otkriti ime kluba na čiju klupu treba sjesti.

Željo će se sada okrenuti drugim opcijama, Zlatan Nalić je još i nakon odlaska Amara Osima bio spreman da preuzme ekipu, pa se on spominje kao vjerovatno rješenje za klupu plavih.

Posljednjih dana u Željezničaru riješavaju igračku križaljku, većina prvotimaca dobila je slobodne ruke da ide, a neki su već i otišli, prvo Luka Miletić, a prije dva dana i Mladen Veselinović koji je sporazumno raskinuo ugovor s Plavima.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.