3.6.2021. 16:37
0
Reprezentativac BiH novi igrač Partizana
Doskorašnji član Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin zvanično je postao novi igrač beogradskog Partizana.

Saničanin je ujedno i prvo pojačanje crno-bijelog tima pred početak naredne sezone.

“Početak prelaznog roka obilježio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago! Što se tiče mene i mog prelamanja da li da odem u inostranstvo ili dođem među crno-bijele, nije mi bilo toliko teško, posebno kada sam video odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu. Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu tako da smatram da je ne treba olako odbijati.

Lako sam prelomio kada sam vidio veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana. Svi su bili prekorektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima sa kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige svijeta i Evrope”, rekao je Saničanin na predstavljanju u novom klubu.

Saničanin je prethodne četiri godine nastupao u Vojvodini za koju je odigrao 109 utakmica, a prethodno je igrao za Mladost iz Lučana, banjalučki Borac i Rudar Prijedor.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.