14.6.2021. 11:24
0
Trening kamp za mlade golmane krajem augusta u Vogošći
Sarajevo će četvrti put biti domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane u organizaciji Akademije Asmir Begović, a kamp će biti održan na stadionu "Hakija Mršo" u Vogošći 26. i 27. augusta ove godine.

Akademija Asmir Begović, koja okuplja najbolje mlade golmane iz naše zemlje, do sada je u Sarajevu organizovala dva velika trening kampa u ljetnom periodu, te jedan u zimskom. Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj također su bile organizatori posjećenih kampova, uključujući i onaj održan prije mjesec u Londonu.

To je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od  osam do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

"Pandemija koronavirusa utjecala je na sve nas, pogotovo sportiste, i nažalost zaustavila mnoge planove koje smo svi zajedno imali. Zato ovog ljeta želimo ponovo dati priliku mladim golmanima da rade u najboljim uslovima, s najboljim trenerima, te tako još jednom pokazati koliki je potencijal i talent kojeg naša zemlja ima kada su u pitanju golmani" kazao je Begović.


(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.