16.6.2021. 9:17
0
Sportski direktor Cluja o Borcu: Ako su osvojili titulu prvaka u svojoj državi, znači da su najbolji u BiH
Sportski direktor Cluja Marius Bila?co je u razgovoru za rumunski ProSport govorio o banjalučkom Borcu, koji je sljedeći evropski protivnik prvaka Rumunije.

Bilașco je pohvalno govorio o banjalučkom timu, a izdvojio je dvojicu fudbalera aktuelnog prvaka naše zemlje i to Gorana Zakarića, te Stojana Vranješa. 

- Igrate sa prvakom Bosne i Hercegovine. Ako su osvojili titulu prvaka u svojoj državi, znači da su najbolji u BiH i tako ih trebamo gledati, zasad, rekao je Bilașco i dodao: 

- Dva su važna igrača u njihovom timu sa iskustvom iz rumunskog fudbala. Goran Zakarić, koji je igrao za Craiovu, te Stojan Vranješ koji je nastupao za Pandurii i Cluj. Fokusirani smo, ne smijemo se opustiti jer se onda mogu desiti iznenađenja. Želimo napraviti dobar evropski rezultat i bićemo fokusirani na našu prvu utakmicu protiv Borca. 

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.