30.6.2021. 20:31
0
Željo danas na Grbavici remizirao sa Leotarom, Manijaci se napokon vratili na tribine
U prvoj pripremnoj utakmici Željezničar i Leotar odigrali su bez golova. Na Grbavici je bilo 0:0, iako je bilo prilika, naročito u prvom poluvremenu, prenosi Sport Avaz.

Luka Juričić je prvi zaprijetio u 7. minuti kada se lijepo okrenuo i šutirao, ali lopta je od bloka završila u korneru.

Na novo uzbuđenje se čekalo do 16. minute kada je Željezničar istrčao brz protunapad, Sedad Subašić je izdržao duel, dobro šutirao, ali odbranio je golman Leotara.

Dvije minute kasnije novi pokušaj Plavih. Juričić je glavom šutirao nakon centaršuta Blaževića, ali pravo u golmana gostiju. Subašić je u 27. minuti ponovo zaprijetio, ali lopta je završila preko gola. Potom je Damir Hrelja imao dva pokušaja, ali rezultat se nije mijenjao.

U nastavku je trener Željezničara promijenio kompletan sastav.

Vrijedi istaći da je bila korektna utakmica, prava prijateljska. Viđen je samo jedan žuti karton i to Ante Blaževića u finišu prvog dijela

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.