2.7.2021. 19:22
0
Miralem Pjanić se seli u London?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nakon razočaravajuće sezone u Barceloni ovog ljeta mogao bi da napusti Camp Nou i preseli se u Englesku.

31-godišnji vezni igrač je u junu 2020. iz Juventusa došao u katalonski klub u transferu vrijednom 60 miliona eura i potpisao ugovor do 2024, ali nije se proslavio i vrlo je moguće da je već završio epizodu u Primeri.

Katalonski Sport objavio je da je za Pjanića interesovanje pokazao Tottenham, koji će sa klupe predvoditi Nuno Espirito Santo.

Bosanskohercegovački fudbaler je prošle sezone odigrao 19 utakmica u prvenstvu Španije i nije se upisao u strijelce.

Iskusni veznjak rođen u Zvorniku profesionalnu karijeru počeo je u Metzu, a potom je igrao u Lyonu, Romi, Juventusu i Barceloni.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.