11.7.2021. 17:40
0
Da li će Christian Eriksen nastaviti igrati fudbal? Oglasio se i Inzaghi
Christian Eriksen će se sljedeće sedmice vratiti u Milano te se podvrgnuti detaljnim liječničkim pretragama kako bi se ustanovilo njegovo zdravstveno stanje nakon srčanog udara i ugradnje defibrilatora, prenosi Index.

Danski veznjak koji se srušio tijekom susreta protiv Finske na Euru u ovom trenutku još uvijek ima ugrađen elektronički uređaj koji mu može spasiti život u slučaju novih srčanih problema. Zbog njega ne može nastupati za Inter i druge klubove u Italiji, koja sportašima u kontaktnim sportovima brani igru imaju li defibrilator u sebi.

U drugim ligama takva zabrana ne postoji.

Eriksen će u klub stići sljedeće sedmice, upoznati se s novim trenerom Simoneom Inzaghijem, pozdraviti se sa saigračima i potom otići na pregled. Sam Inzaghi kaže da nije razgovarao s Eriksenom od problema koji su ga zadesili i dodaje:

''Razgovarali smo prije Eura, računao sam na njega. Inter je napravio dobar posao potpisujući Calhanoglua, važnog igrača. Eriksen se ima vremena vratiti, čekamo ga raširenih ruku.''

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.