19.7.2021. 13:45
0
Izvučeni parovi trećeg pretkola Evropske lige
Današnjim žrijebom u Nyonu izvučeni su parovi trećeg kola kvalifikacija za Evropsku ligu, a u bubnju su se ponovo našli prvaci Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Dinamo će ukoliko bude poražen u meču sa Omonijom takmičenje nastaviti u trećem kolu kvalifikacija za Evropu gdje će mu protivnik biti poraženi iz meča Legia/Flora.

Zvezda ukoliko ispadne od Kairata igra protiv poraženog iz meča Alashkert/Sheriff dok Mura ako ispadne od Ludogoretsa takmičenje nastavlja u trećem kolu kvalifikacija za Evropsku ligu gdje im je protivnik lošiji iz dvomeča Ferencvaros/Žalgiris.
Svi parovi trećeg pretkola Evropske lige:

Dinamo Zagreb/Omonia - Legia Varšava/Flora
Mura/Ludogorets - Ferencvaros/Žalgiris
Kairat/Crvena zvezda - Alashkert/Sheriff 
Lincoln/CFR Cluj - Slovan Bratislava/Young Boys 
Olympiacos/Neftchi - Malmo/HJK Helsinki 
Jablonec - Celtic/Mitjylland
Rapid Beč/Sparta Prag - Anorthosis Famagusta
PSV/Galatasaray - St. Johnstone

Utakmice su na programu 5. i 12. augusta. 

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.