29.7.2021. 13:43
0
Uprava Tuzla Cityja obećala premije igračima Veleža u ukupnom iznosu od 20.000 KM ako večeras prođu AEK!
Tuzla City je izdao saopćenje u kojem daje veliku podršku ekipi Veleža pred revanš u Atini protiv ekipe AEK-a.

Saopćenje ekipe iz Tuzle prenosimo u cjelosti:

Uprava, stručni štab i svi igrači FK Tuzla City ponosni su i žele da izraze punu podršku seniorskoj ekipi FK Velež iz Mostara zbog postignutog uspjeha u dosadašnjem dijelu takmičenja Konferencijske lige.

Svjesni smo činjenice da su uprava, stručni štab i igrači FK Velež uložili nadljudske napore i postigli ogroman rezultat na promociji FK Velež,  grada Mostara i države Bosne i Hercegovine.

Znamo da je Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Hasićem poduzeo sve da se ostvari prolaz dalje i motivišu stručni štab i igrači, svjesni smo da je prolazak dalje njihova najveća satisfakcija, te je iz tih razloga uprava FK Tuzla City na sinoćnjoj sjednici donijela odluku da ukoliko FK Velež prođe u naredni krug takmičenja igrače i stručni štab premira dodatno sa 20.000,00 KM.

Kolektiv FK Tuzla City želi mnogo sreće i uspjeha FK Velež u današnjoj revanš utakmici protiv AEK-a. Sretno Rođeni!

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.