29.7.2021. 19:30
0
AEK - Velež: Poznati početni sastavi, trener grčkog tima napravio nekoliko iznenađenja
"Rođeni" brane prednost iz prvog meča kada su na Grbavici nakon preokreta pobijedili sa 2:1. Za tim Feđe Dudića pogađali su Omar Pršeš i Dženan Zajmović. Susret u Atini počinje u 20 sati, a poznati su početni sastavi obje ekipe:

AEK: Stanković, Bakakis, Vranješ, Tzavellas, Mitaj, Mantalos, Le Tallec, Szymanski, Garcia, Araujo i Tanković.

Velež: Bogdanović, Ovčina, Isić, Zeljković, Ferreyra, Hasanović, Radovac, Ćosić, Pršeš, Anđušić i Zajmović.

Vladan Milojević je na klupi grčkog predstavnika ostavio: Tsintotasa, Gkinisa, Heldera Lopesa, Ansarifarda, Albanisa, Mitoglua, Svarnasa, Shakhova, Kosidisa, Radonju i Anela Šabanadžovića.

Na drugoj strani, kod Feđe Dudića rezerve su: Kačavenda, Zubanović, Radović, Zvonić, Cvijanović, Georgijević, Brandao, Osmić, Alagić, Vehabović i Dejanović.

Milojević je iznenadio ovim sastavom s obzirom da će od prve minute priliku za igru dobiti bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ, a ni strijelca jedinog pogotka za AEK u prvoj utakmici na Grbavici, Karima Ansarifarda, nema u prvoj postavi. 

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.