7.8.2021. 8:06
0
PSG najbrži, bogati vlasnik potvrdio da Messi dolazi u Pariz
Barcelona je prije nekoliko dana šokantno potvrdila da neće biti produžena saradnja sa za mnoge najboljim igračem u historiji.

Nakon potvrde da je Messi slobodan krenuo je lov za sjajnog Argentinca, a najbrži je bio super bogati PSG. 

Khalifah bin Hamad Al Thani, član porodice koja je u vlasništvu francuskog kluba je kasno sinoć na Twitteru potvrdio da su pregovori uspješno završeni.

Al Thani koji je bliži rođak Nassera Al Khalifija je kazao da će uskoro biti i zvanično predstavljanje, nagađa se da će se to desiti 10. augusta kada je zakupljen Aiffelov toranj.

Prve informacije iz Francucske govore da će Messi potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 40 miliona eura po sezoni.

Dolaskom La Pulge na Parku prinčeva je kreiran istinski fudbalski dream team jer su članovi ove ekipe od ranije Donnarumma, Sergio Ramos, Verrati, Neymar, Mbappe, Di Maria, Hakimi...


(Patria)

MessiPSG
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.