8.8.2021. 10:04
0
Trener Bresta dao šokantnu izjavu povodom sve izvjesnijeg dolaska Messija u Ligu 1
Glavni trener francuskog prvoligaša Bresta, Michel Der Zakarian dao je izjavu koja je mnoge šokirala, a koja se tiče mogućeg prelaska Lionela Messija (Messi) u PSG.

Nakon remija s Lijonom (1:1) na startu Lige 1, Der Zakarian je prokomentarisao priče o Messiju i njegovoj selidbi u francuski fudbal.

- To bi bilo izvanredno. Neću biti pristojan u ovom slučaju, dobivam erekciju od pomisli da on dolazi. Govori se da nam je liga sr***e, ali ako dovedemo takvog igrača, to bi bilo izvanredno, izjavio je trener Bresta.

Messiju, koji će danas održati oproštajni govor pred navijačima Barcelone na Kamp Nouu, francuski velikan nudi 35 miliona eura godišnje, računajući i bonuse. Ugovor bi trajao do ljeta 2023. godine uz opciju produženja.


(Admir Oručević)

PSGMessi
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.