8.8.2021. 21:36
0
Messi ne ide u Bayern iako se nagađalo o tone, potvrdio Salihamidžić
FOTO: sportsport.ba
Lionel Messi već nekoliko dana slobodan je igrač i trenutno vrši selekciju pobuda za svoju narednu fudbalsku ekipu.
Neki su počeli povezivati legendarnog fudbalera i sa dolaskom u Bayern, ali je Hasan Salihamidžić odlučio da stavi tačku na i kada je ta priča u pitanju.  Čelnik njemačkog velikana je kazao da od toga neće biti ništa i da Messija sigurno nećemo gledati u dresu Bayerna. Ovu informaciju prenosi Sportsport portal.


"Za nas je to nemoguće. Nikad nismo pregovarali s njim. Glasni proteklih mjeseci nemaju veze s realnošću", kazao je Salihamidžić.  Inače, Messi je danas tačno u podne Messi održao oproštajnu press konferenciju i u suzama se oprostio od Barcelone, piše ovaj sportski medij.


(Amer Mujezinović)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.