12.8.2021. 12:54
0
Poruka iz Veleža za navijače: Sigurni smo da je pred nama još jedna velika noć
Fudbaleri Velež večeras (20 sati) igraju revanš meč trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Elfsborga (prva utakmica 1:1). Tim povodom kultni mostarski klub poslao je emotivnu poruku svojim navijačima.

Dragi naši Rođeni, prije svega, hvala Vam za nevjerovatnu podršku u proteklom periodu. Bili smo svi kao jedno, i to se osjetilo kako na terenu, tako i na tribinama. Pred nama je još jedna velika utakmica, koju ćemo zajedno odigrati. Igrači će pružiti svoj maksimum na terenu, a sigurni smo i naši navijači na tribinama. Ovim putem želimo da Vas informišemo da se kapije stadiona Grbavica otvaraju u 17.30 sati. Kako ne bi došlo do velikih gužvi, molimo vas da dođete ranije na stadion.

Također, molimo vas da prilikom ulaska na stadion, poštujete smjernice zaštitara i redara, da na stadion ulazite na ulaz koji je naznačen na vašoj karti, te da mirno i strpljivo pristupite ubacivanju karte i skeniranju koda, te nakon toga uđete na tribine stadiona.

Sigurni smo da je pred nama još jedna velika noć. Naše je da pružimo maksimum, a na kraju nek bude što biti mora!

Sretno Rođeni!, saopćeno je iz FK Velež.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.