21.9.2021. 10:32
0
Barca prelomila: Ronald Koeman će dobiti danas otkaz
Nakon još jedne razočaravajuće utakmice i remija na Nou Campu protiv Granade (1:1), Barcelona je odlučila otpustiti svog trenera Ronalda Koemana, tvrdi Marca.

To je odluka predsjednika Joana Laporte kojem se nisu svidjele Koemanove izjave poslije debakla u Ligi prvaka protiv Bayerna.

- Tu smo gdje jesmo, imamo igrače kakve imamo i ovo je realno stanje stvari. No, vjerujem da će ti mladi igrači biti dobri za dvije, tri godine - izjavio je Koeman proše sedmice, a slično je ponovio i nakon šokantnog remija s Granadom.

- Činjenica je da Barcelona više nije ekipa kakva je bila prije osam godina - rekao je Nizozemac.

Marca piše kako je odmah nakon te izjave Laporta donio odluku da Koeman mora otići.

Nizozemac nema ni podršku navijača, kao ni medija, ali ono što ga još uvijek drži na klupi je ogromna odšteta od čak 13 miliona eura u slučaju otkaza.

Zbog toga Laporta oteže i kupuje vrijeme, pokušavajući uvjeriti Kumana da pristane na znatno manji iznos.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.