21.9.2021. 11:39
0
"Vrlo su nespretne izjave o nama koje dolaze iz Sarajeva, ali ja ću kazati da smo mi za njih najbolji"
Šef stručnog štaba Željezničara Tomislav Ivković u najavi sutrašnjeg 144. vječitog derbija istakao je da su "Plavi" u seriji velikih utakmica.

- U derbiju očekujem da nastavimo sa borbenošću, da pokažemo opet karakter, rekao je Ivković i dodao: 

- Igramo protiv jakog protivnika koji može napraviti probleme i očekujem da pokažemo najbolju igru. Drago mi je da Sarajevo misli da se pobjedom u derbiju može prekinuti kriza.

Ivković ističe da Sarajevo ima dvije postave fudbalera.

- Mi smo isti od prvog dana priprema, osim sto su došla dva igrača na posudbu Zdunić i Crnčević. U Sarajevu je od početka priprema došlo bar 10 novih igrača. To je klub sa dvije postave. Oni imaju svoje probleme, s registracijom igrača, a mi možda malu prednost jer imamo standardizovanu ekipu koja se već dobro poznaje. Ali u ovakvim utakmicama se nikad ne zna

Smatra da pojedine izjave iz bordo tabora nespretne.

- Vrlo su nespretne izjave o nama koje dolaze iz Sarajeva, ali ja ću kazati da smo mi za njih najbolji i najteži protivnik kojeg su mogli dobiti. Volio bih da neki moj mladi igrač riješi utakmicu, jer na derbijima debitanti i mladi igrači znaju da se pokažu - zaključio je Ivković.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.