23.9.2021. 13:44
0
"Vico Zeljković, inače poznat kao banjalučki Arkan, uradio je sve što može da bh. publici omrazi reprezentaciju BiH"
Nakon dešavanja na meču Veleža i Borca, te velikih kazni koje je NSBiH odredio Veležu, danas su se oglasili UG Mostarski Rođeni, čije saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Svjedočili smo u prethodnim mandatima kriminalu unutar redova F/NSBiH. Podsjetimo da su predsjednik Munib Ušanović kao i njegovi jataci iz  F/NSBiH osuđeni, te su im određene zatvorske kazne. 

Sve te nečasne radnje nisu prolazile bez Sudijske mafijaško kriminalne organizacije.Danas je na djelu ista rabota, samo s drugim ulogama i akterima. Pokušava se već mjesecima podmetnuti noga svemu što predstavlja napredak BiH fudbala. Velež je samo predanim radom, zalaganjem, krvlju i znojem, izborio svoje nastupe u takmičenjima Evropskih liga.

Vico Zeljković, inače poznat kao Banjalučki Arkan, uradio je sve što može, da BiH publici omrazi reprezentaciju BiH. Po prvi puta u historiji, izrečena je kazna jednom klubu, te njegovom predsjeniku, a sve to prije nego je zasjedala disciplinska komisija F/NSBiH.

Prvi moralni potez povukao je proslavljeni fubdaler FK Velež, Sead Sejo Kajtaz podnijevši ostavku na funkciju koju obnaša u  F/NSBiH. Ne želi učestvovati u namještanju igara za FK Velež, ne može Sejo učestvovati u kriminalnim radnjama u  F/NSBiH.

Pozivamo sve časne ljude, sve one koje misle na dobrobit i prosperitet BiH Fudbala, da slijede moralni čin kolege Kajtaza, te da povuku mandate koje imaju u F/NSBiH", navodi se u saopštenju. 

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.