25.9.2021. 14:44
1
Sudija Elvis Mujić nakon što je objavljena njegova sporna slika: Potresen sam zbog svega!
Od petka društvenim mrežama kruži fotografija fudbalskog sudije Elvisa Mujića iz Banovića, na kojoj pokazuje tri prsta.

Taj sudija večeras je trebao suditi derbi utakmicu 11. kola Premijer lige BiH, a na kojoj se sastaju banjalučki Borac i Sarajevo. Odustao je, kako i sam kaže, zbog pritisaka i prijetnji koje je dobio zbog fotografije na kojoj pozira sa tri podignuta prsta, a koja se ovih dana pojavila na internetu.

Nedugo nakon što se sporna fotografija proširila internetom, Mujić je odustao od suđenja utakmice Borac - Sarajevo, za koju je bio delegiran od strane Komiteta za sudije i suđenje.

Kao razlog svoje odluke naveo je veliki pritisak medija i brojne prijetnje koje je dobio, zbog čega nije bio psihički spreman da sudi pomenuti meč. Mujić je danas za Dnevni Avaz kratko prokomentarisao sva dešavanja.

- Potresen sam zbog svega, ali ne bih ništa da govorim dok ne dobijem dozvolu Komiteta za sudije i suđenje - kratko je poručio Mujić za Avaz.

(H. Ahbabović)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.