29.9.2021. 12:25
0
Slavni argentinski trener, kojem je Diego bio kao sin, još uvijek ne zna da je Diego Armando Maradona preminuo
Carlos Bilardo, 83-godišnji stručnjak koji je 1986. vodio "Gaučose" do naslova prvaka svijeta, još ne zna da je Diego Armando Maradona preminuo krajem prošle godine, u snu od infarkta.

Naime, Bilardovo zdravstveno stanje je loše i njegova porodica smatra da ne smije čuti neku šokantnu vijest, a vijest od smrti njegovog ljubimca iz reprezentacije u ovom trenutku sigurno bi mu jako teško pala, prenosi Sport Avaz.

Inale, Bilardo boluje od Hakim-Adamsovog sindroma, neurodegenerativne bolesti koja se smatra neizlječivom.

Bilardov brat Jorge rekao je argentinskim medijima kako će Carlos uskoro saznati tužnu vijest, prenijeli su argentinski mediji.

- On i dalje ne zna za Diega koji mu je bio kao sin kojeg nije imao, rekao je Jorge.

Navodno će Carlosu istinu o Maradoni reći argentinske legende Oscar Ruggeri i Jorge Burruchaga, ali samo ako Bilardo bude u dobrom stanju.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.