1.10.2021. 13:29
0
Nastavljaju se problemi za selektora Peteva, sjajni defanzivac pozitivan na koronavirus
Fudbaleri Partizana sinoć su u drugom kolu grupne faze UEFA-ine Konferencijske lige savladali Floru sa 2-0, a trener beogradskog tima Aleksandar Stanojević potvrdio je da je reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin pozitivan na korona virus.

Stameni defanzivac je još od vremena kada je Duško Bajević boravio na kormilu reprezentacije neizostavan član prve postava, a tako je i od dolaska Ivayla Peteva.

“Siniša Saničanin ima koronu, uradio je test, on je bio pozitivan. Odlično se osjeća, ali takva su pravila, kad si pozitivan ne možeš ni da treniraš ni da igraš.”, rekao je Stanojević.

Saničanin je ovog ljeta poptisao za Partizan čiji je neizostavan dio, a još uvijek nije poznato da li će biti spreman do kvalifikacionih mečeva protiv Kazahstana i Ukrajine.

Tako bi selektor petev nakon Pjanića mogao ostati bez još jednog provitimca, a do sada su već naknadne pozive dobili Sanjin Prcić iz Strasbourga i Dario Đumić iz Twentea.

Okupljanje “A“ reprezentacije pred oktobarski ciklus kvalifikacija za plasman na SP zakazano je za ponedjeljak (04.10.2021.).

(Ajdin Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.