6.10.2021. 11:11
0
Sead Kolašinac: Čeka nas teška utakmica
Sead Kolašinac je na okupljanje reprezentacije BiH pred duele s Kazahstanom i Ukrajinom stigao spreman. Svaka utakmica je, kako kaže, izazov a posebno ova u kojoj treba da nadoknadimo nedostatak pojedinih igrača kao i bodovni deficit.

- Sve te teškoće samo mogu pojačati naš inat i želju da odigramo dobro i pobijedimo, kaže Kolašinac.

- Znam da neće biti lako, očekuje nas teška utakmica, teren sa vještačkom travom i niske temperature. Ali, to nas neće obeshrabriti, idemo tamo puni samopouzdanja i optimizma da pobijedimo. U situaciji kada nam fali dosta igrača, siguran sam da će svi koji istrče na teren dati maksimum da to nadoknadimo. Svi danas znaju igrati ali mislim da ako mi budemo skoncentisani i uradimo ono što se dogovorimo, te strpljivi i borbeni možemo računati na tri boda - izjavio je bh. reprezentativac.


(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.