9.10.2021. 17:58
0
Selektor Petev zadovoljan: Odlično smo igrali, čestitam igračima
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Kazahstan u 7. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev nije skrivao zadovoljstvo nakon prve pobjede u ovim kvalifikacijama.

“Odigrali smo dobru utakmicu, momci su bili veoma požrtvovani. Nije lako igrati protiv Kazahstana na njihovom terenu i stvoriti toliko prilika. Međutim odigrali smo odlično i zasluženo pobijedili. Čestitam momcima. U Zenici smo također imali mnogo šansi, ali smo dva puta pogriješili. Danas nije bilo takvih grešaka, iako nije bilo lako došli smo do zaslužene pobjede.“, rekao je selektor Petev.

(Ajdin Balićevac)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.