22.10.2021. 18:32
0
Loše vijesti za Dortmund: Haalanda čeka nešto duža pauza!
Napadač Borussije Dortmund, Erling Haland Haaland, morat će na pauzu na nekoliko sedmica.
S obzirom na to koliko je važan za tim "Milionera", ovo će biti istinski šok za trenera Marka Rosea, koji je i sam potvrdio ovu informaciju.

Norveški napadač je povrijedio kuk i već je počeo oporavak, ali on neće kratko potrajati s obzirom na nezgodno mjesto povrede. Norvežanin je nedavno imao problem s mišićima zbog čega je propustio tri utakmice.

Haaland je navijačima poručio "da će se vratiti jači nego ikad", a uz malo sreće na terenu bi trebao biti polovinom novembra.

(H. Ahbabović)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.