24.10.2021. 22:22
0
Musemić nakon utakmice s Borcem otvorio dušu i govorio o suđenju: Ovo vrijeđa moje dostojanstvo, žao mi je ovih momaka...
Tuzla City i Borac su podijelili bodove u utakmici 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, odigravši na Tušnju 1:1. Trener domaćih Husref Musemić je dao zanimljivu izjavu poslije utakmice. Iskazao je veliko nezadovoljstvo suđenjem.

Prvim poluvremenom nisam zadovoljan, bili smo nervozni i prihvatili neku igru bez igre s dugim loptama, što je Borac lako rješavao. Primili smo gol iz penala. Drugo poluvrijeme mislim da smo odigrali dobro, barem koliko sam ja mogao da vidim. Dosta smo nešto izrotirali i mislim da je to dalo ploda. Stvorili smo šanse, igrali smo maltene na jedan gol. Čestitke mojim igračima na svemu ovome što su izdržali. Ja imam 60 godina, ovo već vrijeđa moje dostojanstvo - rekao je Musemić te dodao:

- Fudbal bi trebao da se igra i sutra, prekosutra, zakosutra, godinu… Stvarno ne znam koja je svrha. Dugo sam u ovome, ne tražim nikad neka opravdanja, ali žao mi je ovih momaka. Kažu – i mi imamo porodice, živimo od toga… Bila šta još da kažem bilo bi suvišno - kazao je trener Tuzla Citya.

Tim iz Siminog Hana je drugoplasirani tim lige sa 28 osvojenih bodova, dok je Borac 5. sa osam bodova manje. Lider je Zrinjski koji je sakupio 33 boda, prenosi avazov sport.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.