30.10.2021. 9:36
0
Messiju Pochettino uradio ono što niti jedan trener nikada nije smio
PSG je sinoć u 12. kolu prvenstva pobijedio Lille 2:1 iako je gubio do 74. minute.

Gosti su poveli u 31. minuti, ali je PSG okrenuo golom Marquinhosa u 74. i Di Marije u 88. minuti. Kylian Mbappe nije igrao zbog bolesti, ali sve ostale zvijezde bile su na terenu od prve minute, uključujući Lionela Messija.

No Argentinac je odigrao vrlo slabih 45 minuta nakon čega ga je Mauricio Pochettino ostavio u svlačionici. L'Equipe mu je za nastup dao ocjenu 3 i, iako je istakao da Messi nije bio potpuno spreman, oštro je kritizirao Argentinca.

“Izvadili smo ga iz opreza jer ga želimo imati spremnog za utakmicu protiv RB Leipziga u Ligi prvaka”, kratko je Pochettino objasnio zašto je Messija na poluvremenu ostavio u svlačionici.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.