6.11.2021. 16:29
0
Ivanković: Pobjeda je izborena u izuzetno teškim uvjetima
U 16. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Police u Trebinju rezultatom 1:3 momčad Širokog Brijega savladala je domaći Leotar, a nakon utakmice svoje dojmove iznijeli su treneri obje momčadi Branislav Krunić i Jure Ivanković.

Trener gostiju Jure Ivanković izrazio je zadovoljstvo pobjedom i naglasio kako je ona izborena u izuzetno teškim uvjetima.

- Zahvalio bih se domaćinima jer smo se u Trebinju uvijek osjećali ugodno. Utakmicu smo otvorili s nekoliko dobrih prilika i postigli rani pogodak, a bilo je još nekoliko situacija da povećamo vodstvo. Međutim, došlo je do jedne greške u obrani i domaćin je izjednačio. Na otvaranju drugog poluvremena Leotar je bio bolji i pogodili su vratnicu. Preživjeli smo nekako taj dio utakmice i kasnije poveli i postigli pogodak za 1:3. Čestitao bih svojim igračima na ostvarenoj pobjedi na ovom teškom terenu i svemu onome što su radili u ovom razdoblju nakon reprezentativne stanke – kazao je Ivanković.

Dodao je da u sljedećem razdoblju kreću u pripreme za završetak polusezone i da žele ostvariti dobre rezultate.

- Sada ćemo se odmoriti i pripremiti za tri derbija. Međutim, mora se naglasiti da je u Premijer ligi svaka utakmica zahtjevna i tako se pokazalo da nema lakih protivnika. Želim sreću Leotaru u nastavku sezone i da ostvare svoje ciljeve – naglasio je trener Širokog.

Trener Leotara kazao je kako je teren više odgovarao Širokom i da su se gosti bolje snašli u današnjoj utakmici.

- Danas je teren bolje odgovarao protivniku nego nama, jer smo željeli ostvariti pobjedu i pokušali smo stvoriti više prilika u napadu i na takav način smo protivniku ostavili više prostora u zadnjoj liniji. Oni su otvorili utakmicu na najbolji mogući način i uspjeli postići rani pogodak. Došli su s namjerom osvajanja bodova i igrali čvrsto. Mi smo se pokušali vratiti u igru i na kraju prvog poluvremena smo uspjeli, a na otvaranju drugog smo imali inicijativu i stvorili dobru priliku.

Možda bi utakmica otišla u drugom smjeru da smo iskoristili svoju priliku, međutim, kad se rezultat lomio nismo imali sreće. Teško se dva puta vratiti iz rezultatskog zaostatka protiv Širokog, jer su dobra ekipa i igraju kompaktno. Mi se trebamo pripremiti za nastavak prvenstva i pokušati osvojiti što više bodova u borbi za ostanak – kazao je Branislav Krunić, trener FK Leotar Trebinje.

(FENA/A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.