14.11.2021. 13:51
0
Recep Tayyip Erdogan dolazi u Podgoricu da bodri Tursku protiv Crnogoraca
Fudbalska selekcije Turske u utorak će gostovati Crnoj Gori u okviru kvalifikacija za SP u Kataru.

Ovo će za Tursku biti odlučujući meč jer je kolo prije kraja kvalifikacija u grupi G na tabeli prva Nizozemska s 20 bodova, a Turska i Norveška imaju po 18, pa nas čeka prva drama u posljednjem kolu.

S obzirom na to da će svoj duel igrati Nizozemska i Norveška, jasno je da bi Turska eventualnim trijumfom protiv Crnogoraca u najgorem slučaju završila kao druga na tabeli i otišla u dodatni baraž.

Ono što će vjerovatno biti dodatni motiv za turske igrače jeste moguća posjeta predsjednika te zemlje Rečepa Tajipa Erdogana (Recep Tayip Erdogan), koji će prema pisanju turskih medija doputovati u Crno Goru kako bi ispratio uživo meč Turske i Crne Gore, prenosi Sport Avaz.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.