21.11.2021. 8:40
0
Ole Gunnar Solskjaer dobija otkaz na mjestu trenera Manchester Uniteda
Novi poraz Manchester Uniteda, i to ubjedljiv, protiv Watforda, koštao je posla Ole Gunnara Solskjaera. Tako je odlučio Upravni odbor nakon višesatnog zasijedanja.

Ovu informaciju prenio je jedan od najpouzdanijih nogometnih insidera Fabrizio Romano.

On je objavio da je ovu odluku donio Upravni odbor Manchester Uniteda, koji je pet sati zasijedao poslije blamažnog poraza od Watforda na Vicarage Roadu. Naime, Manchester United je izgubio 4:1 u meču protiv Watforda.

Ostaje još samo da odluku verifikuje prvi čovjek kluba Joel Glazer, pa da i klub to ozvaniči.

Manchester United doživio je peti poraz u posljednjih sedam mečeva u Premijer ligi, a u posljednjih pet mečeva ekipa je primila čak 15 golova.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.