23.11.2021. 19:08
0
Pioli: Atletico posljednja šansa
Milan ima samo bod u prve četiri utakmice u Ligi prvaka, ali i dalje ima teoretske šanse za plasman u osminu finala ili makar da prezimi u Evropi. Za to je potrebno za početak da se pobedi Atletico u Madridu.

Trener "Rosonera" Stefano Pioli svjestan je šta znači meč na Wanda Metropolitano za njegovu ekipu.

“Analizirali smo kako Atletico igra. Lako je motivisati igrače za ovakve utakmice. Ovo je naša posljednja šansa da obezbjedimo ostanak u Ligi šampiona. Tim je formiran da bude konkurentan u svim takmičenjima, iako mnogi igraju prvi put ovo takmičenje. I dalje smo daleko od ostalih ekipa, ali nam je upravo zbog toga potrebna dobra utakmica.”, rekao je Pioli.

Milan je posljednji u grupi sa bodom, Atletico ima četiri, Porto pet, dok je Liverpool sa 12 bodova već obezbijedio prvo mjesto. Daleko bolje Milan igra u Seriji A, gdje je na diobi prvog mjesta, ali za vikend je doživio prvi poraz.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.