1.12.2021. 16:26
1
Ronaldovi fanovi žestoko kritikovali Mesija, komentar stigao i od Portugalca
S Mesijem je to potpuno drugačije. Može imati lošu sezonu, pronađu način da mu daju nagradu, stoji u objavi fanova Ronalda.

Zvijezda Portugala i Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo skrenuo je dosta pažnje svojom reakcijom tj. komentarom na jednu od objava u kojoj se kritikuje Lionel Mess) i njegovo osvajanje nove Zlatne lopte, a u tekstu se govori "kako je njegovo proglašenje za pobjednika krađa".


- Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Messiju, koji je osvojio samo Kup kralja s Barcelonom. Nije postigao gol protiv Reala od trenutka kada je Ronaldo napustio klub, nestajao je u svim velikim utakmicama ove godine i osvojio je Copa Americu, koja se treba održavati svake četiri godine. Nije zabijao ni u polufinalu ni u finalu. Igra u prilično slaboj sezoni za PSG individualno.


Za Ronalda ova nagrada treba biti 300 posto neupitna. Nije bitno što je postigao najljepši gol škaricama, postao prvak u klubu, najbolji strijelac svuda i strijelac hat-tricka na Svjetskom prvenstvu, oni pronađu način da mu oduzmu priznanje.


S Mesijem je to potpuno drugačije. Može imati lošu sezonu, pronađu način da mu daju nagradu. Krađa. Prljavština. Sramota! Jednostavno žalosno. Ko je vidio, vidio je. Svi koji su dovoljno pametni, znaju ko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu a da je ne zaradiš je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na to sve, CR7 će zauvijek biti najbolji u historiji, piše profil koji su napravili fanovi Ronalda i koji prati 330.000 ljudi.


Portugalac je nedugo nakon toga lajkao i komentarisao objavu kratko napisavši: "Činjenice", te je dodao "palac gore". Zanimljivo da je objava ubrzo obrisana.


(Avaz/  K.Bešlija) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.