25.12.2021. 17:55
0
Belhanda poručio da je "Halilhodžić za njega mrtav", stigao Vahin odgovor: Trener je taj koji bira ko će igrati
Vahid Halilhodžić, proslavljeni bh. stručnjak, koji sjedi na klupi Maroka suočio se sa novim problemima u ovoj zemlji.

Vahid Halilhodžić, proslavljeni bh. stručnjak, koji sjedi na klupi Maroka suočio se sa novim problemima u ovoj zemlji.


Vaha je nedavno objavio spisak reprezentativaca koji će nastupiti na Afričkom kupu nacija, koji će se održati u Kamerunu od 9. januara do 6. februara, a pozive nisu dobile najveće zvijezde - Hakim Ziyech (Chelsea), Noussair Mazraoui (Ajax), Adel Taarabt (Benfica) i Amine Harit (Marseille), prenosi Faktor.  Na spisak nije uvršten ni Younes Belhanda (31), iskusnog ofanzivca turskog Adana Demirspora, koji je brutalno izvrijeđao našeg stručnjaka.


- Ne bih se odazvao pozivu ni da me je zvao. Sve dok je trener, za mene je mrtav. Nije me cijenio kao sportaša, iako sam igrao dobro u klubu - rekao je, između ostalog, Belhanda u razgovoru za So Foot, a ubrzo je stigla i Vahina reakcija:


- Trener je taj koji bira ko će igrati. Njegove izjave su pretenciozne. Birao sam igrače koji igraju timski fudbal, a postoji i žestoka konkurencija u ekipi - poručio je Halilhodžić.


Afrički kup nacija počinje 9. januara, a Maroko je u grupi s Ganom, Gabonom i Komorima.



(Kenan Bešlija) 

MarokoVaha
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.