2.1.2022. 13:20
0
Omikron čini svoje: Virus nije zaobišao ni najboljeg fudbalera planete. Lionel Messi pozitivan na koronu!
Paris Saint-Germain objavio je da su najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi, njegovi saigrači Juan Bernat, Sergio Rico te igrač iz klupske akademije Nathan Bitumazala pozitivni na COVID-19.

Zarazna priroda varijante omikron dovela je do toga da u posljednje vrijeme veliki broj igrača i trenera propušta utakmice, a sada će trener francuskog kluba Mauricio Pochettino ostati bez Messija na PSG-ovom gostovanju protiv Vannesa u Kupu Francuske sutra navečer.

Što je još više frustrirajuće za PSG i Pochettina, Argentinac Messi možda neće moći nastupiti u velikom derbiju francuske Ligue 1 na gostovanju kod Lyona 9. januara.

PSG je također potvrdio da će Brazilac Neymar nastaviti oporavak od ozljede u svojoj domovini prije nego što se vrati u Pariz 9. januara.


(Admir Oručević)

PSGMessi
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.